"És el temps que has passat amb la rosa, el que la fa tan important..." El Petit Príncep

dilluns, 22 de febrer del 2016

Fem-hi tres cabanes

Sis dies després, Jesús va prendre amb ell Pere, Jaume i Joan, el germà de Jaume, se'ls endugué a part dalt d'una muntanya alta  i es transfigurà davant d'ells; la seva cara es tornà resplendent com el sol, i els seus vestits, blancs com la llum.  Llavors se'ls van aparèixer Moisès i Elies, que conversaven amb Jesús. Pere digué a Jesús:
--Senyor, és bo que estiguem aquí dalt. Si vols, hi faré tres cabanes: una per a tu, una per a Moisès i una altra per a Elies.
Encara parlava, quan els cobrí un núvol lluminós, i una veu digué des del núvol:
--Aquest és el meu Fill, el meu estimat, en qui m'he complagut; escolteu-lo.
Els deixebles, en sentir-ho, es van prosternar amb el front fins a terra, plens de gran temor.  Jesús s'acostà, els tocà i els digué:
--Aixequeu-vos, no tingueu por.
Ells van alçar els ulls i no veieren ningú més que Jesús tot sol.  Mentre baixaven de la muntanya, Jesús els va donar aquesta ordre:

--No digueu res a ningú d'aquesta visió fins que el Fill de l'home hagi ressuscitat d'entre els morts. 

Reflexió:
1. Tens algun lloc especial per a tu en el qual t'agradi fer experiència de pregària i trobada amb Déu? On és? per què aquest lloc és tan especial per a tu? (pot ser tant una capella, església, santuari, ermita; com també un espai obert: una muntanya, un paisatge, una cova... o fins i tot un racó especialment recollit de casa teva o de la teva habitació...)

2. Qui t'acompanya i t'il·lumina el camí en els moments que necessites sentir a prop la presència gloriosa del Senyor?