"És el temps que has passat amb la rosa, el que la fa tan important..." El Petit Príncep

divendres, 21 d’octubre del 2016

Pren-te temps

Pren-te temps per fer alegres els altres és la joia de l'home. Pren-te temps per comprendre és la font de la fraternitat. Pren-te temps per escoltar és un enriquiment sense preu. Pren-te temps per descansar és una ajuda per al cos i l'ànima. Pren-te temps per fer excursions és la joia del conèixer.
Pren-te temps per expressar-te és una veu per als altres. Pren-te temps per ajudar els altres és la font de la convivència. Pren-te temps per donar gràcies a Déu s'ho mereix. Pren-te temps per a l'art és donar vida a les coses. 
Pren-te temps per parlar és la manera d'entendre's. Pren-te temps per somniar és la ruta de la fantasia. Pren-te temps per caminar estimaràs la natura. Pren-te temps per callar i escoltar aprendràs dels altres. Pren-te temps per cantar és la font de l'alegria. 
Pren-te temps per superar-te en tens obligació. Pren-te temps per a la pobresa és la felicitat veritable. Pren-te temps per caminar descobriràs nous camins. Pren-te temps per realitzar-te arribaràs a ser persona. Pren-te temps per construir serà un profit per als altres.